Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Braken 18 en Melbourestraat 76B
we werken van uit Obdam en Rotterdam

Neem contact op
info@schuimbetonisolatie.nl

Een goed geïsoleerde vloer voel je direct. De vloeren voelen warmer aan, tochten en trekken minder en de warmte binnen wordt beter verdeeld. Vloerisolatie is dan ook een zeer effectieve vorm van isolatie. Bij een slecht geïsoleerde vloer vindt koude of vochtige lucht altijd zijn weg naar boven waardoor de vloer koud aanvoelt. Een logisch gevolg is dat je de thermostaat een paar graden hoger doet. Hierdoor loopt je energierekening snel op. Een kruipruimte isoleren levert daarom direct geld op. Bovendien creëert u hiermee een aangenaam woonklimaat waardoor u optimaal van uw woning kunt genieten. De beste manier om je vloer te (laten) isoleren is dan ook niet voor niks is via de kruipruimte.

Beste vloerisolatie kruipruimte

Er zijn verschillende materialen en manieren waarmee je de kruipruimte kunt isoleren. Wij raden aan om je kruipruimte te isoleren met schuimbeton isolatie. Een veelvoorkomend probleem bij kruipruimtes is optrekkend vocht en schimmel. 20% van de woningen in Nederland heeft een vochtige kruipruimte. Hierdoor kan een onprettige geur ontstaan en kan de vloer op termijn behoorlijke beschadigingen oplopen. Daarnaast zorgt een vochtige kruipruimte niet alleen voor een vochtig huis, maar kan het ook problemen veroorzaken voor jouw gezondheid. Door de kruipruimte op te vullen met schuimbeton heb je hier nooit meer last van. De vochtwerende kwaliteit van schuimbeton zorgt ervoor dat het vocht onder de woning blijft. De woning blijft hierdoor warmer, waardoor energiekosten worden bespaart. Door te isoleren met schuimbeton heb je direct geen last meer van vocht in kruipruimtes en kun je direct genieten van een besparing op de energierekening van €170 tot €330 per jaar.

Bestel online schuimbeton!

Aannemer Particulier

Kosten vloerisolatie kruipruimte

Schuimbeton is relatief goedkoop. De totale richtprijs bij een vloeroppervlak van 50 m² en 50 cm dik kost ongeveer €1500,-. In combinatie met een dekvloer, eindvloer of vloerverwarming kan de prijs van schuimbeton minderen. Ook bij een groter oppervlakte zal de prijs van schuimbeton verminderen en andersom omgekeerd. Belangrijk is dat de klus goed ingemeten en berekend wordt. Bij ons kunt u een bouwkundige naar de vloer laten kijken. Hierdoor krijgt u echt een goed beeld van de kosten die schuimbeton/vloerrenovatie met zich meebrengt.

Kostenbesparende voordelen schuimbeton

Schuimbeton is gebaseerd op cement, water en lucht. Dit is waarom het goedkoop is om te produceren. Ook het aanbrengen is niet duur door de zelf nivellerende eigenschap van schuimbeton. Schuimbeton is ongevoelig is voor vocht, schimmel en extreem weer hierdoor gaan de kosten van schuimbeton op lange termijn nog verder omlaag. Je hoeft het nooit meer te vervangen. Een houten vloer gaat ook langer mee in combinatie met schuimbeton. Het hout wordt niet aangetast door vocht en schimmel en blijft daardoor langer mooi. Ook de korte droogtijd en de mogelijkheid om alle nutsvoorzieningen erin te verwerken leveren een bijdrage om de kosten van schuimbeton te beperken.

Vloerisolatie kruipruimte

Een vochtige kruipruimte zorgt niet voor een vochtig huis, maar is kan ook problemen geven voor de gezondheid. Een vochtige kruipruimte isoleren voorkomt schade als hout- en betonrot en schade aan muren en leidingen.

  • Geen vocht meer uit de kruipruimte naar de woning
  • Een droger klimaat in huis.
  • Minder muffe lucht in huis.
  • Minder stoken > een droger huis, stook makkelijker warm.
  • Voorkomt schimmels en zwammen
  • Gezonder woonklimaat, zeker voor reuma- en astma-patiënten.
  • Minder kans op allergie.
  • Minder huisstofmijt
  • Kruipruimte-isolatie weert ongedierte als muggen, slakken, pissebedden en zilvervisjes

Bestel online schuimbeton!

Aannemer Particulier