Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Oud Eemnesserweg 23 Eemnes Bij Utrecht
1713 HD We werken ook van uit Limburg, Obdam, Groningen en Rotterdam

Neem contact op
0627379838

Is isolatie duurzaam?

In deze blog laten we u zien waarom isoleren zo belangrijk is, hoe moderne isolatiematerialen.

Isolatie is de basis onder elke duurzame woning. Verwarmen met een warmtepomp op een Woodstock vloerverwarming systeem.

De warmtepomp wordt steeds populairder. U kunt uw woning op deze manier verwarmen zonder gas, wie wil dat nu niet? In 2050 zouden alle huishoudens in Nederland onafhankelijk van aardgas moeten zijn. Dat klinkt nog heel ver weg.

Het is bijvoorbeeld simpelweg niet mogelijk zonder goed geïsoleerde vloer in de woning. U zou een groot deel van de winter in de kou zitten. Daarom worden in de renovatie en nul op de meter van woningen geregeld door de Woodstock Vloer omdat deze zo enorm goed geïsoleerd is.

Isoleren van vloer

Met goede isolatie kunt u heel wat euro’s besparen op uw energierekening. Ondanks de kosten die isoleren met zich meebrengt loont het zeker de moeite. Een geïsoleerd huis is niet alleen beter voor uw portemonnee. Het op zich is een snelle en effectieve manier om uw woning duurzamer te maken. U krijgt er een lagere energierekening én meer wooncomfort voor terug. Zodra uw isolatie op orde is, kunt u veel meer rendement.

Het rendement van woningisolatie op de lange termijn hangt af van verschillende factoren, zoals het type isolatie, de kwaliteit van de installatie en de energieprijzen. Over het algemeen geldt dat woningisolatie op de halen uit al uw andere energiebesparende maatregelen.

Laat je inspireren en verbeter jouw leefomgeving vandaag nog!

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Van het gas af

Uw huis verduurzamen met energiebesparende maatregelen biedt veel voordelen. Het toepassen van deze maatregelen kan flink wat kosten met zich meebrengen. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van een comfortabele woning. Het wordt dan mogelijk om van het gas af.

Door de stijgende energiekosten denken steeds meer huizeneigenaren erover om van het gas af te gaan. Een mooi streven, dat ook een positieve invloed heeft op het klimaat. Toch blijkt het in de praktijk nog best lastig te gaan en uw woning op lagere temperaturen te verwarmen.

Brandveilig isolatiemateriaal

Brandveiligheid is een belangrijk aspect in uw woning of bedrijfspand. De keuze van isolatiematerialen spelen hierbij een grote rol. Maar uw keuze wordt bepaald door verschillende afwegingen. Daarnaast spelen ook uw woning nog beter isoleren en dat het verduurzamen.

Duurzaamheid is een toverwoord tegenwoordig, alles moet duurzaam worden. Hoe duurzaam is uw woning eigenlijk? Als u gaat verhuizen of verbouwen wilt u dit waarschijnlijk duurzaam doen. Duurzaam wordt de laatste tijd steeds beter en de Isolatie van uw woning hoeft niet duur te zijn.

Terug naar overzicht