Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Oud Eemnesserweg 23 Eemnes Bij Utrecht
1713 HD We werken ook van uit Limburg, Obdam, Groningen en Rotterdam

Neem contact op
0627379838

Isolatieparels worden vaak gebruikt als isolatiemateriaal in kruipruimtes. Ze zijn gemaakt van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en hebben uitstekende isolerende eigenschappen.

Het aanbrengen van isolatieparels in de kruipruimte kan verschillende voordelen hebben

Isolatie. De isolatieparels verminderen warmteverlies vanuit de vloer naar de kruipruimte en daarmee naar de rest van het huis. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en de temperatuur in huis beter te reguleren.

Vochtbestendigheid. EPS-parels zijn van nature vochtbestendig, waardoor ze geen vocht opnemen. Dit kan helpen om vochtproblemen in de kruipruimte te verminderen en de luchtvochtigheid in huis te reguleren.

Eenvoudige installatie. Het aanbrengen van isolatieparels is over het algemeen vrij eenvoudig. Ze kunnen in de kruipruimte worden verspreid en vullen de ruimte tussen de vloerbalken op, wat resulteert in een gelijkmatige isolatielaag.

Duurzaamheid. EPS-parels zijn duurzaam en hebben een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen de meeste chemicaliën en worden niet aangetast door schimmels of bacteriën.

Als je overweegt om isolatieparels in de kruipruimte aan te brengen, is het altijd goed om eerst advies in te winnen van een specialist. Zij kunnen de situatie beoordelen, de geschiktheid van isolatieparels vaststellen en je helpen met de installatie om de beste isolerende resultaten te behalen.

Terug naar overzicht