Calculator  

Heeft u vragen? 06-27379838

Oud Eemnesserweg 23 Eemnes Bij Utrecht
1713 HD We werken ook van uit Limburg, Obdam, Groningen en Rotterdam

Neem contact op
06-27379838

Tempex, ook bekend als geëxpandeerd polystyreen (EPS), wordt soms gebruikt als isolatiemateriaal voor betonvloeren. Het wordt vaak in de vorm van platen gebruikt om de isolatie tussen betonlagen te bieden.

Tempex platen te koop

Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl

Enkele overwegingen met betrekking tot het gebruik van tempex platen als isolatie voor betonvloeren

Isolerende eigenschappen. Tempex heeft uitstekende isolerende eigenschappen. Het houdt warmte vast en voorkomt dat warmte via de vloer verloren gaat. Dit kan helpen om de energiekosten te verlagen en de thermische efficiëntie van het gebouw te verbeteren.

Lichtgewicht. Tempex is licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te hanteren en te installeren is. Dit kan de installatietijd verkorten en de arbeidskosten verminderen.

Voordelig. Tempex isolatieplaten zijn over het algemeen kosteneffectief in vergelijking met andere isolatiematerialen. Dit maakt ze een aantrekkelijke keuze voor veel bouwprojecten.

Vochtbestendigheid. Tempex is bestand tegen vocht, wat belangrijk is voor betonvloerisolatie. Het helpt voorkomen dat vocht in de betonvloer doordringt en kan helpen bij het voorkomen van vocht gerelateerde problemen zoals schimmelgroei en vloerrot.

Compatibiliteit met beton. Tempex platen zijn compatibel met beton en kunnen gemakkelijk tussen betonlagen worden geplaatst tijdens de constructie van een vloer.

Bij het gebruik van tempex platen als isolatie voor betonvloeren is het belangrijk om de juiste dikte en dichtheid van het isolatiemateriaal te kiezen, afhankelijk van de specifieke isolatiebehoeften van het gebouw en de lokale bouwvoorschriften. Daarnaast is het belangrijk om zorgvuldig te zorgen voor de juiste plaatsing en afdichting van de isolatie om optimale prestaties te garanderen en koudebruggen te voorkomen.

Duurzaam, efficiënt en energiebesparend. Verbeter de isolatie van je woning of gebouw met Tempex voor een comfortabelere en energiezuinige leefomgeving.

Gietvloer aanleggen

Terug naar overzicht