PIR-isolatie platen - betaalbaar en efficiënt voor schuimbeton
Bij het installeren van PIR-platen als vloerisolatie is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze correct worden geplaatst en afgedicht om koudebruggen te voorkomen. Ook moet rekening worden gehouden met eventuele damp remmende lagen die nodig zijn om vochtproblemen te voorkomen. Over het algemeen zijn PIR-platen een uitstekende keuze voor hogere RC waarde vloerisolatie vanwege hun hoge isolatiewaarde, ook duurzaamheid en gebruiksgemak.
Zorg voor een hoge isolatiewaarde. PIR platen op schuimbeton is een uitstekende thermische isolatie, wat betekent dat ze warmte beter vasthouden. Dit helpt bij het krijgen van een binnen comfortabele binnentemperatuur behoefte aan, verwarming in lagere energiekosten.
Dunne profiel. PIR-platen hebben een hoge isolatiewaarde per millimeter dikte, waardoor ze dunner kunnen zijn dan andere isolatiematerialen bij gelijke isolatiewaarde. Dit is vooral handig in situaties waar de beschikbare ruimte beperkt is, zoals bij vloerisolatie.
Sterkte en duurzaamheid. PIR-platen zijn sterk en duurzaam, waardoor ze bestand zijn tegen druk en belasting. Dit maakt ze geschikt voor vloertoepassingen waarop gelopen wordt of waar meubels op staan.
Voorkomt vochtenproblemen. PIR-platen zijn vochtbestendig, wat voorkomt dat vocht uit de grond in de vloerconstructie doordringt. Dit helpt bij het voorkomen van vocht gerelateerde problemen zoals schimmelvorming en houtrot.
De installatie. PIR-platen zijn relatief licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren, waardoor de installatie ervan snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Ze kunnen worden gesneden om perfect te passen in de ruimte onder de vloer.
Onze producten bieden uitstekende thermische prestaties en zijn eenvoudig te installeren.
Telefoonnummer: 085-4846144
Bij geen gehoor: 0226-427785
E-mailadres: info@woodstock-vloeren.nl
Schuimbeton is duurzame en stabiele basis voor PIR platen
De Voordelen en nadelen schuimbeton. Schuimbeton kan snel wordt gestort en uitgevlakt in de oude kruipruimte, de werkvloer kan snel in gebruik genomen worden voor gebruik. Dit is tijdbesparing het storten van zand of grond is niet meer nodig. Lees meer over Voordelen en nadelen van schuimbeton.
De gelijkmatige ondersteuning. Schuimbeton verspreidt zich gelijkmatig over het oppervlak en vult eventuele holtes op, waardoor een stabiele en gelijkmatige ondersteuning wordt geboden voor bouwmaterialen en apparatuur.
Het lichtgewicht. Ondanks zijn sterkte is schuimbeton relatief licht van gewicht, wat het transport en de installatie vergemakkelijkt.
De eigenschappen van Isolerende. Schuimbeton heeft goede isolerende eigenschappen, wat betekent dat het kan helpen om de temperatuur in een gebouw te reguleren. Dit kan handig zijn tijdens de bouwfase wanneer het interieur van een gebouw nog niet volledig is afgedicht en geïsoleerd.
Het sterkte en duurzaamheid. Schuimbeton is sterk en duurzaam, waardoor het bestand is tegen de belastingen die worden veroorzaakt door bouwmaterialen en werknemers die eroverheen lopen.
Maatwerk. Schuimbeton kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een project, inclusief de gewenste dikte en sterkte.
Het gebruik van schuimbeton als werkvloer kan de efficiëntie van bouwprojecten verbeteren door een snelle, duurzame en stabiele basis te bieden voor PIR platen. Na voltooiing van de 1e bouwfase kan schuimbeton ook dienen als een uitstekende basis voor de uiteindelijke vloer. Lees meer over Schuimbeton.
Terug naar overzicht